Beeldschermbrillen

Tijdens beeldschermwerk zijn uw ogen steeds aan het werk. Niet voor niets geeft 90% van de beeldschermwerkers aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten bij meer dan 85% van de beeldschermwerkers voor. Varilux Digitime biedt uw ogen de juiste ondersteuning en geven uw ogen wat rust tijdens uw dagelijkse bezigheden.

Computers, laptops, flatscreens, smartphones en tablets zijn alom vertegenwoordigd. Tijdens het werk, voor het vergaren van informatie en het volgen van het nieuws, voor spelletjes en het bijhouden van onze sociale contacten. Het frequente en langdurige gebruik van beeldschermen vergt veel inspanning van onze ogen. Daarbij staan uw ogen steeds bloot aan felle schermverlichting.

Voor beeldscherm, laptop en smartphone biedt Varilux Digitime een range brillenglazen die uw ogen rust gunnen op de kijkafstanden waar u ze gedurende de dag het meest intensief gebruikt. Varilux Digitime vermindert oogklachten en verbetert de leesbaarheid van kleine letters en tekens. Doordat u meer ontspannen kijkt neemt u een natuurlijker lichaamshouding aan.

De Digitime glazen beschermen tegen UV-licht en daarnaast is ieder Varilux Digitime brillenglas uitgerust met de unieke bescherming van Eye Protect System (EPS). Een systeem dat blauwviolet licht reduceert.