Zonnebrillen

In de zomer, maar ook tijdens watersport en wintersport, is het belangrijk om de ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Het dragen van een zonnebril voorkomt ook dat u met uw ogen tegen het felle licht moet knijpen, het geeft de ogen rust en voorkomt vermoeidheid van de ogen aan het eind van een zonnige dag. Bovendien is een zonnebril het modeaccessoire bij uitstek. Zelfs als de zon niet schijnt, kan de zonnebril uw outfit afmaken.

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan zonnebrillen, ook voor zonnebrillen op sterkte bent u bij ons aan het goede adres. U kunt kiezen voor de nieuwste ontwikkeling op het gebied van zonneglazen: Xperio.
Glazen van Xperio zorgen ervoor dat u minder last heeft van schitteringen, voor helderder zicht en natuurgetrouwe kleurperceptie. Totaal kijkcomfort.
Bovendien houden Xperio glazen UV stralen tegen waardoor uw ogen beter beschermt zijn. Meer informatie over Xperio vindt u op de (Engelstalige) website van Xperio.

Loop gerust eens binnen om te vragen naar de mogelijkheden.

ZonnebrilCadeau geven?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Voor je lief, een relatie of een jubileum?
Geef dan de nieuwe cadeaukaart: de ZonnebrilCadeau giftcard. Deze nieuwe cadeaukaart is bij ons in de winkel te koop, maar kan ook online besteld worden. Door de trendy uitstraling van de kaart en de luxe cadeauverpakking valt het cadeau altijd in de smaak!
En zeg nou eerlijk, je hebt toch nooit genoeg zonnebrillen?

Een zonnebril is een ware fashion musthave en moet tegenwoordig perfect matchen bij je outfit. Ook in de winter is een zonnebril van levensbelang. Je moet natuurlijk wel wintersportproof voor de dag komen!

ZonnebrilCadeau gekregen?

Gefeliciteerd met je ZonnebrilCadeau! Je kunt nu met je ZonnebrilCadeau giftcard een mooie (zonne)bril bij ons komen uitzoeken! Ben je van plan om meer uit te geven dan het saldo dat op de ZonnebrilCadeau giftcard staat, dan kun je de rest gewoon bijbetalen.
Wil je het saldo van je ZonnebrilCadeau giftcard checken? Ga dan snel naar de website van ZonnebrilCadeau. Have fun!