Zonnebrillen

In de zomer, maar ook tijdens watersport en wintersport, is het belangrijk om de ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Het dragen van een zonnebril voorkomt ook dat u met uw ogen tegen het felle licht moet knijpen, het geeft de ogen rust en voorkomt vermoeidheid van de ogen aan het eind van een zonnige dag. Bovendien is een zonnebril het modeaccessoire bij uitstek. Zelfs als de zon niet schijnt, kan de zonnebril uw outfit compleet maken.

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan zonnebrillen, ook voor zonnebrillen op sterkte bent u bij ons aan het goede adres. U kunt kiezen voor Xperio zonneglazen met Crizal Sun XProtect. Deze glazen bieden onder andere een UV-bescherming aan voor- en achterzijde, een helder en scherp zicht, een superieure bescherming tegen krassen/vlekken en comfort tegen verblinding. Xperio gepolariseerde zonneglazen bieden bovendien ook een superieure vermindering van schitteringen.

Loop gerust eens binnen om te vragen naar de mogelijkheden.

ZonnebrilCadeau geven?

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Voor je lief, een relatie of een jubileum?
Geef dan de cadeaukaart: de ZonnebrilCadeau giftcard. Deze cadeaukaart is bij ons in de winkel te koop, maar kan ook online besteld worden. Door de trendy uitstraling van de kaart en de luxe cadeauverpakking valt het cadeau altijd in de smaak!

En zeg nou eerlijk, u heeft toch nooit genoeg zonnebrillen?

Een zonnebril is een ware fashion musthave en moet tegenwoordig perfect matchen bij de outfit. Ook in de winter is een zonnebril van levensbelang. U moet natuurlijk wel wintersportproof voor de dag komen!

ZonnebrilCadeau gekregen?

Gefeliciteerd met uw ZonnebrilCadeau! U kunt nu met uw ZonnebrilCadeau giftcard een mooie (zonne)bril bij ons komen uitzoeken! Bent u van plan om meer uit te geven dan het saldo dat op de ZonnebrilCadeau giftcard staat, dan kunt u de rest gewoon bijbetalen.
Wilt u het saldo van uw ZonnebrilCadeau giftcard checken? Ga dan snel naar de website van ZonnebrilCadeau.