Brillen

Met meer brillen de hele dag goed zien!

De meeste brildragers hebben tegenwoordig meerdere brillen, zodat de brildrager zijn bril bijvoorbeeld kan aanpassen aan de kleding of aan de gelegenheid.

Hoewel de nieuwste generaties Varilux brillenglazen dankzij geavanceerde technieken voor oogmetingen en volautomatische productieprocessen op maat van de individuele brildrager gemaakt  worden, stellen verschillende activiteiten allemaal andere eisen aan de ogen en dus aan de bril. Steeds meer mensen merken, dat een tweede bril geen overbodige luxe is. Veel brildragers hebben al ontdekt, dat een zonnebril op sterkte in de zomer, tijdens het autorijden of op wintersport een perfecte aanvulling is op hun dagelijkse bril.

Beeldschermbrillen zijn ideaal voor diegenen die veel met computers en beeldschermen werken. Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan dat ze regelmatig last hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Die klachten worden veroorzaakt door het felle licht van de beeldschermen en het vele op en neer kijken van het beeldscherm naar andere dingen in de omgeving, waardoor de ogen zich steeds opnieuw moeten aanpassen. De glazen van beeldschermbrillen voorkomen deze klachten en geven de ogen rust.

De outdoorbril is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel sporten en buiten actief zijn. Bij sport- en buitenactiviteiten spelen de ogen een cruciale rol, omdat ze 80% van de informatie over afstand, richting en snelheid geven en dus de coördinatie van alle bewegingen aansturen. Scherp zien op alle afstanden en een breed gezichtsveld zijn de typische eigenschappen van een outdoorbril. Daarnaast zijn ze gemaakt van extra sterk materiaal en hebben naar wens een extra harde of zonwerende coating.

Meer brillen, meer beleven!
Als u naast uw dagelijkse bril gelijktijdig één van de hierboven genoemde brillen aanschaft, betaalt u voor het 2e paar glazen maar 50% van de oorspronkelijke prijs.